top of page

Djupgående smärtfri massage - 30 minuter

Massage med vacuum, radiofrekvens och LED ljus, En djupgående massage utan smärta. Perfekt för dig som inte klarar av vanlig djupgående massage eller för dig som vill ha en mjukgörande tyst smärtfri behandling.   Tänk på att om du har en Pacemaker eller dyl kan du ej boka den här behandlingen.   Vid minsta osäkerhet kontakta mig gärna. 550:- kr   

Mjuk beröringsmassage  - 30 minuter

 

En mjukare form av den djupgående klassiska massagen. Passar dig som lider av någon form av kroniskt smärttillstånd som tex Fibromyalgi.  

I denna behandling ingår inte vacuum radiofrekvens behandling. Kontakta mig gärna om du har frågor vad som kan passa dig.

500:- kr   

Svensk klassisk djupgående massage - 30 minuter

Den här behandlingen är perfekt om du bara behöver en genomgång av ett specifikt område. Eller om du känner att tiden inte räcker till för en längre massage. Du får självklart samma djupgående massage som på mina längre behandlingar. Det ingår även behandling med Radiofrekvens, vakuum och LED ljus. Har du frågor vad som passar just dig, hör gärna av dig till mig.

550:- kr 

Svensk klassisk djupgående massage  - 45 minuter  

Min populäraste och mest bokade massage. Jag fokuserar på överkropp eller underkropp. Jag hinner gå på djupet där du upplever som mest besvär. Också perfekt för återbesök när du varit hos mig ett par gånger och dina besvär minskat. Det ingår även behandling med Radiofrekvens, vakuum och LED ljus. Har du frågor vad som passar just dig, hör gärna av dig till mig.

Pris: 600 kronor  

Svensk klassisk djupgående massage  - 60 minuter

Den här behandlingen är bra vid ditt första besök eftersom vi har gott om tid att prata igenom dina besvär/problem samt att vi även har gott om tid för att börja behandla dig. På 60 minuter hinner jag även med lite extra, tex armar, mer fokus på ländrygg och/eller säte. Allt beroende på behov. Det ingår även behandling med Radiofrekvens, vakuum och LED ljus. Är du osäker, kontakta mig gärna innan du bokar så kan vi säkert komma överens.

700:- kr   

Svensk klassisk djupgående massage  - 75 minuter

Perfekt för en välgörande helkroppsmassage, det finns gott om tid för mig att fokusera på områden där du upplever som mest besvär. En skön behandling där jag får igång blodcirkulationen i hela kroppen så du känner dig avslappnad och lättare i kroppen. Det ingår även behandling med Radiofrekvens, vakuum och LED ljus. Har du frågor om vad som kan passa dig, hör gärna av dig till mig.

880:- kr

Svensk klassisk djupgående massage - 90 minuter

En riktigt välgörande och djupgående helkroppsmassage, där jag hinner arbeta igenom musklerna ordentligt. Har du något problem område som du vill att jag ska fokusera extra på gör jag såklart det. Det ingår även behandling med Radiofrekvens, vakuum och LED ljus. Har du frågor om vad som kan passa dig, hör gärna av dig till mig.

980:- kr 

MASSAGE

bottom of page