hårvård.

LISA_edited_edited.jpg

Ägare och Diplomerad Frisör

LISA

Jag är en go och glad Göteborgare som efter några år utomlands med min familj hittade till Malmö 2012. Har tidigare jobbat på salong i Vellinge men har nu hittat tillbaka till Malmö till underbara Vild & Vacker.

Min passion är färg och jag är en av tre ambassadörerna för pulpriothair.com i Sverige. Jag är dessutom inom kort klar med min utbildning som Redken färgtekniker . Älskar att tänka utanför ramarna och utmana mig själv i frisöryrket. Jag hjälper dig mer än gärna med tips för att lyfta fram ny stil och ny färg. Jag är lyhörd för de mål du som kund önskar och jag är mån om hårets kvalité inifrån och ut. Jag delger gärna min kunskap om vård och produkter.

Även de små är hjärtligt välkomna, jag är van och glad för att klippa barn då jag själv har en liten därhemma.

Varmt välkomna till vår pärla i Slottsstaden Lisa

CASSANDRA_edited_edited.jpg

 Diplomerad Frisör och Make-up Artist

CASSANDRA

Jag är en glad person som alltid har nära till ett skratt.

Ända sedan jag var liten har jag velat jobba som frisör då jag alltid har haft en stor passion för yrket. Jag är en väldigt kreativ person som älskar nya utmaningar som kommer mitt håll.

Jag har sedan några år tillbaka jobbat som fristående makeup artist där jag har haft äran att delta på brudens viktiga dag och även där kunder behöver hjälp med fest sminkning.

Hos mig är det viktigt att du som kund känner dig trygg och nöjd. Jag jobbar främst för att du ska få en trevlig upplevelse under din bokade tid hos mig som frisör på salongen.

Hoppas vi ses i stolen!