top of page

hårvård.

LISA_edited_edited.jpg

Ägare och Diplomerad Frisör

LISA

Jag är en go och glad Göteborgare som efter några år utomlands med min familj hittade till Malmö 2012. Har tidigare jobbat på salong i Vellinge men har nu hittat tillbaka till Malmö till underbara Vild & Vacker.

Min passion är färg och jag är en av tre ambassadörerna för pulpriothair.com i Sverige. Jag är dessutom inom kort klar med min utbildning som Redken färgtekniker . Älskar att tänka utanför ramarna och utmana mig själv i frisöryrket. Jag hjälper dig mer än gärna med tips för att lyfta fram ny stil och ny färg. Jag är lyhörd för de mål du som kund önskar och jag är mån om hårets kvalité inifrån och ut. Jag delger gärna min kunskap om vård och produkter.

Även de små är hjärtligt välkomna, jag är van och glad för att klippa barn då jag själv har en liten därhemma.

Varmt välkomna till vår pärla i Slottsstaden Lisa

CASSANDRA_edited_edited.jpg

 Diplomerad Frisör och Make-up Artist

CASSANDRA

Jag är en glad person som alltid har nära till ett skratt.

Ända sedan jag var liten har jag velat jobba som frisör då jag alltid har haft en stor passion för yrket. Jag är en väldigt kreativ person som älskar nya utmaningar som kommer mitt håll.

Jag har sedan några år tillbaka jobbat som fristående makeup artist där jag har haft äran att delta på brudens viktiga dag och även där kunder behöver hjälp med fest sminkning.

Hos mig är det viktigt att du som kund känner dig trygg och nöjd. Jag jobbar främst för att du ska få en trevlig upplevelse under din bokade tid hos mig som frisör på salongen.

Hoppas vi ses i stolen!

Charlotte bild hemsidan_edited_edited.jp

 Diplomerad Frisör

CHARLOTTE

Med över 20 års erfarenhet, noggrannhet och ett öga för detaljer ser jag alltid till att framhäva det bästa hos mina kunder, oavsett om det är en liten eller stor förändring. Jag lägger stor vikt på kommunikation för att uppnå bästa möjliga resultat för just dig.

 

Tog mitt gesällbrev 2002.


Det bästa med frisöryrket är att få jobba med människor och få vara kreativ!
Min lediga tid spenderar jag gärna på hästryggen och i löparspåret. Jag gillar heminredning och varvar gärna ner med lite trädgårdsfix.


Jag är ny här på Vild o Vacker och efter många år på Headon, ser jag framemot att nya såväl som gamla kunder ska hitta mig här.

bottom of page