Hårvård

Vi är fyra frisörer med lång erfarenhet inom yrket, som före detta anställda, som tagit steget till att bli egna företagare.

Som kund kan du alltid känna dig väl omhändertagen och trygg i våra händer, vi lyssnar på dig och ger dig personlig service. Eftersom vi älskar vårt yrke är vi alltid fulla med tips och inspiration!

Att göra miljömedvetna val i vardagen har äntligen blivit självklart för många. Varför använda onödiga kemikalier när det idag finns andra alternativ? För oss frisörer har det länge varit en önskan att hitta hårvårdsprodukter som uppfyller dessa krav och samtidigt levererar det resultat vi vill ha.

Vi jobbar med färger från O&M. Deras färg, Mineral CCT, är fri från onödiga kemikalier som ammoniak, PPD och resorcinol. Läs mer här

Hårvård & Styling jobbar vi även där med märket O&M.

Therese

Ägare
Auktoriserad Hudterapeut & Frisörmästare

Inom frisöryrket besitter jag gäsällbrev och mästarbrev och har många års erfarenhet. Jag älskar detta kreativa yrke! 2004 i Köphenhamn på cidesco kosmetolgskole utbildade jag mig även till hudterapeut så idag har jag lyxen att kombinera hudvård med hårvård och jobba på det sätt som jag alltid drömt om.

2012 tog jag över salongen och jag har inte ångrat mig en sekund! Jag älskar mitt jobb, våra fantastiska kunder och alla dessa underbara kollegor. Tiden då jag inte är på salongen spenderar jag med min familj 2 grabbar, man, mopsen Harry och min lilla fralla Bella. Harry och Bella är ibland med mig på salongen.

Varmt välkomna till vår pärla i Slottsstaden

Minjoo

Frisör
Frisörmästare

Älskar att arbeta i ett socialt yrke där färg, form och mode är i fokus. Gick min frisörutbildning här i underbara Malmö och våren 2009 tog jag mitt gesällbrev. Året 2016 vidareutvecklade jag mig och tog Mästarbrevet. Jag är en glad & idérik person som mer än gärna arbetar fram Dina önskemål kring både färg och form utifrån hårets utgångspunkter.

Hjärtligt välkomna!

Lisa

Frisör
Gesällbrev

"Dalkulla som bott och jobbat i bla Falun, Stockholm och Sydney och 2013 hittade jag ner till underbara Malmö!
Älskar att vara kreativ med färg och form och att få hjälpa till att lyfta fram det allra bästa ur just Dig!
Jag kommer gärna med nya ideer och förslag men är alltid lyhörd till dina önskemål. Allt för att du ska få en härlig upplevelse och känna dig så bekväm som möjligt!
Hjärtligt Välkomna!"

Cindy

Frisör
Gesällbrev
Make-up artist

En riktig skönhetsnörd som är både frisör och Make-up artist. Att framhäva dig med färg och form är det roligaste jag vet. Jag gör alltid mitt bästa för att uppnå dina önskemål med ditt hårs välmående i åtanke.

2008 gick jag min make-up utbildning på International Make Up Center och min frisörutbildning gick jag på Scandinavian Hair Academy.

Mitt hjärta slår, förutom för mitt jobb, också för min sambo och våra små monster, frallan Loki och bengalkatten Kalypso.

Varmt välkomna!